Werken bij Erasmus Verzekeringen

Typerend voor onze bedrijfscultuur is de no-nonsense, hands-on mentaliteit. Of, zoals het Rotterdamse gezegde luidt: 'geen woorden maar daden'. De sfeer binnen het bedrijf is informeel en de communicatielijnen zijn kort. Iedere medewerker is op zíjn manier belangrijk voor Erasmus Verzekeringen.WERKEN @ Erasmus Verzekeringen

Ownership van uw functie, u bepaalt zelf wat het beste werkt

Verantwoordelijkheid om mee te denken over the next step

Met gepassioneerde collega’s vormt u zelfsturende teams

Plezier staat centraal en saai werk wordt geautomatiseerd

Elke kans benutten om een klant ambassadeur te maken

Samen successen vieren binnen een fast-paced organisatie

‘Natuurlijk zoeken we mensen die buitengewoon goed zijn in wat ze doen. Maar nog meer dan kunde, selecteren we op karakter. Wij houden van mensen met passie en een intrinsiek gevoel van verantwoordelijkheid voor het succes van het team.’

Chief Operations Sebastiaan
Sebastiaan
Chief Operations

Werken bij Erasmus

Erasmus Verzekeringen is een moderne financiële dienstverlener met een rijke historie. “Midden in het leven” is waar wij voor staan. Wij weten wat er speelt bij de consument en passen daar onze verzekeringen op aan. Omdat verzekeringen adviesgevoelige producten zijn, werken wij uitsluitend via professionele financieel adviseurs. En ook bij deze adviseurs weten wij wat er speelt. Erasmus Verzekeringen is een servicegerichte organisatie met oog voor nieuwe ontwikkelingen.

Erasmus Verzekeringen is een handelsnaam van NOA B.V.. Erasmus Verzekeringen kenmerkt zich door een overzichtelijk, open en platte organisatiestructuur. Ondernemerschap, verantwoordelijkheid nemen, kennis van zaken en een no-nonsense mentaliteit zijn eigenschappen die kenmerkend zijn binnen de cultuur van Erasmus Verzekeringen.

Cultuur

Typerend voor onze bedrijfscultuur is de no-nonsense, hands-on mentaliteit. Of, zoals het Rotterdamse gezegde luidt: ‘geen woorden maar daden’. De sfeer binnen het bedrijf is informeel en de communicatielijnen zijn kort. Iedere medewerker is op zíjn manier belangrijk voor Erasmus Verzekeringen. De betrokkenheid van onze medewerkers bij de organisatie is groot. Dit komt mede door de grote mate van vrijheid en verantwoordelijkheid die medewerkers krijgen en de stimulans om zich in hun vakgebied te ontwikkelen.

Erasmus Verzekeringen is een zelfsturende organisatie waar onze medewerkers centraal staat. Want tevreden en betrokken medewerkers betekent gelukkige klanten. Wat is er nodig om de volgende adviseur en hun relaties ambassadeur te maken? Staat er iets in de weg van het werkplezier? Onze klanten ervaren een warme en deskundige betrokkenheid, omdat wij met passie en plezier samenwerken.

Bij Erasmus Verzekeringen krijgen onze medewerkers de ruimte én de verantwoordelijkheid om op authentieke wijze ambitieus te zijn. Onze medewerkers zijn hierbij volledig autonoom in de invulling van zowel d functie, als de persoonlijke ontwikkeling. Wij houden ervan om dingen simpel te maken en gewoon te gaan doen. Zo leren we snel en creëren de successen die we vervolgens samen kunnen vieren.

Functies

Vanwege de verscheidenheid aan specialismen kennen wij diverse functies op commercieel en verzekeringstechnisch gebied. Maar ook binnen de ondersteunende afdelingen zijn soms mogelijkheden, bijvoorbeeld functies op de afdeling automatisering, marketing of financiële administratie. Wellicht zijn er voor u interessante mogelijkheden.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden onze medewerkers een baan in een prettige, sociale omgeving met volop groeimogelijkheden. Een marktconform salaris met vakantiegeld en 13e maand, een goede pensioenregeling, studiekostenregeling en korting op verzekeringsproducten behoren tot de arbeidsvoorwaarden.

Review deze pagina aub

Klik op de sterren

Gemiddelde score 2.3 / 5. Aantal stemmen: 3

Geen stemmen, wees de eerste!