Scheiding regelen

Scheiden is een impactvolle gebeurtenis. Naast de emotie die het met zich meebrengt, zijn er veel praktische en financiële dingen die geregeld moeten worden.

Scheiden en uit elkaar gaan, wat nu?

Om het u gemakkelijk te maken, hebben we een aantal zaken op een rijtje gezet. U kunt zelf alles stap voor stap regelen door middel van online scheiden, maar u kunt zich natuurlijk ook laten begeleiden door een team van experts. U kiest zelf wat het beste bij u past.

Begeleiding van een team van experts

Met het scheidingspakket kunt u samen met uw (ex)partner begeleiding krijgen van een team van experts. Lees meer over het Scheidingspakket.

Regel zelf uw financiën bij een scheiding

Veel van uw financiële producten en verzekeringen heeft u waarschijnlijk samen met uw (ex)partner afgesloten. We geven hieronder per product aan wat u met deze producten kunt doen en welke keuzes u daarbij kunt maken. Het verzekeren van uw eigen spullen is vaak de eerste stap. U leest hier wat u kunt doen. Ook kan een wijziging in uw gezinssituatie direct effect hebben op uw aansprakelijkheidsverzekering. We adviseren daarom om ook meteen te zorgen voor een eigen aansprakelijkheidsverzekering. Zeker als u kinderen heeft.

Scheiden en uw schadeverzekering
Scheiden en uw levensverzekering

Review deze pagina aub

Klik op de sterren

Gemiddelde score 0 / 5. Aantal stemmen: 0

Geen stemmen, wees de eerste!